Από την προσεκτική επιλογή υψηλής ποιότητας καφέδων Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική, και καφέ Robusta από την Ουγκάντα και την Αφρική.
Βραζιλία: "Santos" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Ουγκάντα: Οι περισσότεροι καφέδες από την Ουγκάντα είναι της ποικιλίας Robusta με γεμάτο σώμα και εξαιρετική υφή.
Ινδονησία: Ένα τέλειο μείγμα Robusta με απαλό άρωμα και ελαφριά καραμέλα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος σώμα με γλυκό και γλυκόριζα άρωμα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με άμεση φρουτώδη και κακάο επίγευση. Γεμάτος και κρεμώδης με έντονη επίγευση. Ένας καφές εσπρέσο με απαλό και διαρκές άρωμα και άρωμα φουντουκιού και σοκολάτας.
Οι κάψουλες καφέ «De Roccis» συμβατές με μηχανές «Nespresso» προέρχονται από την προσεκτική επιλογή καφέ υψηλής ποιότητας από την Κεντρική και Νότια Αμερική – 50% Αραβικά.
Αυτές είναι κάψουλες καφέ φτιαγμένες από επιλεγμένους καφέδες από την Κεντρική και Νότια Αμερική και από την Ινδία.
Ένα μείγμα με έντονο άρωμα και γεμάτη γεύση. Μια ήπια και απαλό γεύση από επιλεγμένους καφέδες Arabica και Robusta.
Μακράς διάρκειας και βελούδινη επίγευση.
Ήπια γλυκιά μίξη από τους καλύτερους καφέδες Arabica και Robusta με έντονη γεύση και άρωμα. Είναι πράγματι ο παραδοσιακός και χαρακτηριστικός Ιταλικός Espresso!
Βραζιλία: Λείο και καλά ισορροπημένο καφέ με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια πολύ αρωματική μίξη με σοκολατένια επίγευση.
Κόστα Ρίκα: Καφές υψηλής ποιότητας με πλούσιο χρώμα κρέμας καρυδιού και άρωμα μήλου και χουρμά. Ελαφριά οξύτητα.
Ινδονησία: Πλούσιος και λεπτός καφές Robusta με ελαφρύ άρωμα καραμέλας, ιδανικός ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς γνώστες καφέ. Πλήρης και έντονη γεύση με επίμονη επίγευση.
Βιετνάμ: Πλήρους σώματος Robusta, εκλεκτικός και διακριτικός.
Κολομβία: Όλοι οι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Arabica με πλούσιο αρωματικό άρωμα, ελαφρώς φρουτώδες και υπέροχη επίγευση καρυδιού και λουλουδιών. Αυτός ο καφές είναι το αποτέλεσμα της τέλειας συνδυαστικής επιλογής επιλεγμένων καφέδων Arabica και Robusta. Κρεμώδης, λείος και βελούδινος, μοναδικός και εκπληκτικός με γλυκιά γεύση και φρουτώδη επίγευση.
Όλα ξεκινούν όταν ο Luigi Lavazza, το 1895, ανοίγει την πρώτη Drogheria Lavazza στην οδό San Tommaso, στο Τορίνο. Ο Luigi Lavazza ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος πρωτοβουλία, εφευρετικότητα και πάθος για τη δουλειά του.
ΚΟΥΤΙΑ 6 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΚΟΥΤΙ 33
1 ΠΑΛΕΤΑ 120 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΛΗΞΗ 29/04/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 15 ΠΑΛΕΤΕΣ
Σύνθεση 70% Arabica; 30% Robusta Για να διατηρηθεί η τέλεια σταθερότητα της γεύσης, η γεωγραφική προέλευση του καφέ, όχι η σύνθεση του μείγματος, μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα ετήσια χαρακτηριστικά της συγκομιδής. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 720 GG.
GR.250 X 2 = ΕΥΡΩ 3,00
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 10
1 ΠΑΛΕΤΑ 600 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΛΗΞΗ 30/06/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 20 ΠΑΛΕΤΕΣ
Prodotto tra maggio e giugno, da liquido si presenta di colore ambra chiaro, da cristallizzato di colore beige con tonalità arancio. È un miele molto ricercato, dal profumo e dall’aroma marcato e persistente al palato. Odore e gusto floreale e fruttato, all’olfatto risveglia sentori di crisantemi e di corteccia tagliata, al palato dona una nota vegetale e pungente.
ABBINAMENTI
Ottimo dolcificante per tè neri e forti, da spalmare sul pane o sulle fette biscottate per la prima colazione. Tende a mitigare e rendere omogenei sapori forti pertanto da abbinare a formaggi dal sapore intenso come il taleggio.
Παραγωγή μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται πολύ γρήγορα. Έχει ένα ανοιχτό, αχνό πορτοκαλί χρώμα. Η μυρωδιά είναι αρκετά έντονη και θυμίζει το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Το άρωμα είναι γλυκό και αναζωογονητικό με μια τελική νότα καρύδας.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Νόστιμο για να συνοδεύει τα κρέατα, κυρίως το βοδινό και το κοτόπουλο. Χάρη στην υφή με ελαφρώς χοντρούς κρυστάλλους, ταιριάζει καλά με τα ωριμασμένα τυριά. Είναι ένα ιδανικό γλυκαντικό για τσάι και διάφορους τύπους αφεψημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή
Prodotto tra maggio e giugno, è un miele che tende a cristallizzare. Da liquido, il suo colore è ambrato mentre nella cristallizzazione tende a schiarirsi. L’odore e l’aroma sono leggermente fruttati - di media intensità - di uva moscata e pesca.
ABBINAMENTI
Per il suo gusto decisamente fruttato e per la sua caratteristica “avvolgente”, il miele di ailanto si sposa molto bene con macedonie e gelati con la frutta o alla frutta, riuscendo ad armonizzare anche una varietà di sapori diversi; da provare sui formaggi stagionati.
Prodotto tra la fine di giugno e la prima metà di luglio dalle fioriture dei castagni selvatici di montagna, è un miele liquido dalla straordinaria versatilità. È il più ricco di sali minerali e ha un colore ambra, talvolta carico e tendente al rossastro. Il profumo è aromatico e pungente, vegetale e penetrante. L’aroma è tipicamente amarognolo e tannico, intenso e molto persistente all’assaggio.
Prodotto tra la fine di giugno e la prima metà di luglio dalle fioriture dei castagni selvatici di montagna, è un miele liquido dalla straordinaria versatilità. È il più ricco di sali minerali e ha un colore ambra, talvolta carico e tendente al rossastro. Il profumo è aromatico e pungente, vegetale e penetrante. L’aroma è tipicamente amarognolo e tannico, intenso e molto persistente all’assaggio.
Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.
Prodotto tra maggio e giugno, è un miele che tende a cristallizzare. Da liquido, il suo colore è ambrato mentre nella cristallizzazione tende a schiarirsi. L’odore e l’aroma sono leggermente fruttati - di media intensità - di uva moscata e pesca.
ABBINAMENTI
Per il suo gusto decisamente fruttato e per la sua caratteristica “avvolgente”, il miele di ailanto si sposa molto bene con macedonie e gelati con la frutta o alla frutta, riuscendo ad armonizzare anche una varietà di sapori diversi; da provare sui formaggi stagionati.
Prodotto nel mese di luglio, è un miele dalla forte personalità che tende a cristallizzare. Liquido è di colore ambrato e nocciola chiaro quando cristallizza, assume un odore di funghi secchi, liquirizia, quasi affumicato. L’aroma è molto intenso, persistente, ricorda il caramello ed il gusto mou, molto apprezzato dai bambini. ABBINAMENTI Aromatico dolcificante per bevande; arricchisce la vinaigrette per condire insalate miste, si sposa bene con gli sfornati di verdure e piatti con erbe aromatiche o officinali, da provare per mantecare i risotti.
Prodotto tra luglio e agosto, è l’unico miele non derivato dal nettare dei fiori bensì dalla melata, secrezione zuccherina emessa da piccoli insetti che si nutrono della linfa di talune piante. Dalla consistenza liquida e leggermente vischiosa, di colore ambrato scuro con riflessi dal rosso al marrone, il miele di melata ha un profumo molto intenso, fruttato, con una nota speziata che ricorda il pepe nero e i chiodi di garofano. Il gusto appena dolce richiama la carruba e la stecca di liquirizia. L’aroma è di media intensità e persistenza. ABBINAMENTI In cucina può essere abbinato a formaggi freschi, allo yogurt, da provare su pancake e mascarpone; ottimo dolcificante per te e bevande calde
Prodotto tra luglio e agosto, è l’unico miele non derivato dal nettare dei fiori bensì dalla melata, secrezione zuccherina emessa da piccoli insetti che si nutrono della linfa di talune piante. Dalla consistenza liquida e leggermente vischiosa, di colore ambrato scuro con riflessi dal rosso al marrone, il miele di melata ha un profumo molto intenso, fruttato, con una nota speziata che ricorda il pepe nero e i chiodi di garofano. Il gusto appena dolce richiama la carruba e la stecca di liquirizia. L’aroma è di media intensità e persistenza. ABBINAMENTI In cucina può essere abbinato a formaggi freschi, allo yogurt, da provare su pancake e mascarpone; ottimo dolcificante per te e bevande calde
Prodotto nel mese di luglio, è un miele dalla forte personalità che tende a cristallizzare. Liquido è di colore ambrato e nocciola chiaro quando cristallizza, assume un odore di funghi secchi, liquirizia, quasi affumicato. L’aroma è molto intenso, persistente, ricorda il caramello ed il gusto mou, molto apprezzato dai bambini. ABBINAMENTI Aromatico dolcificante per bevande; arricchisce la vinaigrette per condire insalate miste, si sposa bene con gli sfornati di verdure e piatti con erbe aromatiche o officinali, da provare per mantecare i risotti.
1 ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 250x340x410 1,5 L 18,2 kg 1100 W 220-240 Vac 1N 50-60 Hz
Αυτόματος έλεγχος μερίδων καφέ
Προετοιμασία προεμποτισμού ρυθμιζόμενη σε δόσεις καφέ και σε συνεχή
πλήκτρο
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα ή με βαμμένο πάνελ –
ανοξείδωτη κάνουλα νερού / ατμού
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 3 L
Προειδοποίηση έλλειψης νερού στη δεξαμενή
Σύστημα θερμοσιφώνα
Παραγόμενο τον Μάρτιο, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται ξαφνικά. Στην υγρή του κατάσταση έχει σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα με κοκκινωπές ανταύγειες, ενώ κατά την κρυστάλλωση αποκτά καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις. Η μυρωδιά είναι μέτρια έντονη και φρέσκια, θυμίζει καραμέλα, σκόνη καφέ, χαμομήλι, σαφράν. Το άρωμα είναι μέτρια έντονο και επίμονο από καραμέλα μού, ταμάρινδο, γλυκόριζα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Στην κουζίνα μπορεί να συνδυαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά, με φρέσκα και πικάντικα αλλαντικά, πορκέτα και κοτετσίνo ή απλά να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανισμένες φέτες για το πρωινό.